Bekijk onze laatste recensies
Brossie
11-07-2018
Zoveel waar voor je geld. Hij is heerlijk groot, rustig aan inbrengen. Eenmaal in je zijn de verschillende vibraties heerlijk. Super vibrator!
Derek XL Vibrator
Derek XL Vibrator
11-07-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DD
02-06-2018
Heel aangenaam materiaal waardoor ringen heel makkelijk aan te brengen zijn. Cockring spant niet zo fel dus niet ideaal om je erectie te behouden. Wil je een extra sensatie, dan kan je beide ringen rond je ballen doen. Zo hangen ze nog iets meer van je lichaam af.
SilaSkin Cock & Ball Ring - Transparant
SilaSkin Cock & Ball Ring - Transparant
02-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DD
02-06-2018
Beetje zoeken om vibrator aan te zetten maar eenmaal aan heel leuk. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij het toestel zit. Heel aangenaam materiaal en makkelijk te reinigen. De verschillende vibratiestanden maken het plezant om telkens weer een nieuwe sensatie te voelen.
Pick Me Prostaatvibrator
Pick Me Prostaatvibrator
02-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rick
13-02-2018
Mooi afgewerkt en stevig. Door de gladde afwerking kan deze ook zonder glijmiddel gebruikt worden maar dan zul je voor het verwijderen wellicht moeten wachten tot je erectie is afgenomen. Door het lichte gewicht blijft je erectie trots overeind staan.
Metalen cockring
Metalen cockring
13-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Senior1957
13-01-2018
Heerlijke buttplug, die makkelijk in te brengen is en langdurig te dragen is. Valt er ook niet zomaar uit bij bepaalde bewegingen.
Anker buttplug - zwart, small
Anker buttplug - zwart, small
13-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Globstopper
28-12-2017
Heerlijk op je tepels.
Opwindende tepelzuigers
Opwindende tepelzuigers
28-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Globstopper
28-12-2017
Zuigen je tepels heerlijk vacuum. Even laten zitten, en je tepeltjes komen groter en gevoeliger eruit. Gebruik dit product als onderdeel van je voorspel als je gevoelige tepels hebt. Gegarandeerd succes!
Super Suction Snake Bite Tepelzuigers
Super Suction Snake Bite Tepelzuigers
28-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Globstopper
28-12-2017
Een heerlijke combinatie van cockring en stimulering van je anus. Vooral bij het neuken van een ander voelt het super. Een extra stimulans bij het liefdesspel
Metalen Cockring Met Anaal Plug
Metalen Cockring Met Anaal Plug
28-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cecil
30-10-2017
Al diverse keren en met volle tevredenheid artikelen besteld. De website is klantvriendelijk in gebruik. Prijs en kwaliteit van de goederen in overeenstemming. Vlotte bezorging. Al-met-all SUPER BLIJ met mijn nieuw aankoop. Een aanrader dus ! Roy Brandenburg
Fetish Fantasy Ball Gag Training System
Fetish Fantasy Ball Gag Training System
30-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cecil
30-10-2017
Al diverse keren en met volle tevredenheid artikelen besteld. De website is klantvriendelijk in gebruik. Prijs en kwaliteit van de goederen in overeenstemming. Vlotte bezorging. Al-met-all SUPER BLIJ met mijn nieuw aankoop. Een aanrader dus ! Roy Brandenburg
Hand Job Stroker
Hand Job Stroker
30-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cecil
30-10-2017
Al diverse keren en met volle tevredenheid artikelen besteld. De website is klantvriendelijk in gebruik. Prijs en kwaliteit van de goederen in overeenstemming. Vlotte bezorging. Al-met-all SUPER BLIJ met mijn nieuw aankoop. Een aanrader dus ! Roy Brandenburg
EasyToys Wand Collection – Doorzichtig opzetstuk met masturbator
EasyToys Wand Collection – Doorzichtig opzetstuk met masturbator
30-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cecil
30-10-2017
Al diverse keren en met volle tevredenheid artikelen besteld. De website is klantvriendelijk in gebruik. Prijs en kwaliteit van de goederen in overeenstemming. Vlotte bezorging. Al-met-all SUPER BLIJ met mijn nieuw aankoop. Een aanrader dus ! Roy Brandenburg
Comfort Cilinder Kapje
Comfort Cilinder Kapje
30-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cecil
21-10-2017
Super speeltje.....aanrader!
Zwarte Anaal Balloon
Zwarte Anaal Balloon
21-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Brossie
06-09-2017
Dit glijmiddel doet echt wat het beloofd. Het ontspant daarnaast ook je anus heel goed en zorgt ervoor dat mijn african lover makkelijk naar binnen glijdt. Daarnaast blijft het ook lang glad. Ik smeer na de dildo ook me pennis ermee in zodat die ook lekker glad aanvoelt.
Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml
Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml
06-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Brossie72
01-09-2017
Ik kan de african lover echt aanraden. Voelt heerlijk natuurlijk aan, goeie ribbels en echte eikel. Hij glijdt, met glijmiddel, heel makkelijk naar binnen. Is erg stevig en heeft een goeie zuignap. Echt heerlijk om hem te gebruiken!
African Lover Dildo
African Lover Dildo
01-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ron
22-07-2017
Ik heb de parachute bal uitrekker besteld omdat ik hem gezien had op internet en het intrigeerde mij. Ik wilde ook zo'n bal uitrekker hebben en ervaren hoe het voelde om zo'n apparaat te dragen. Ik heb hem besteld en een dag later kon ik hem ophalen bij een post.nl punt. Ik maaakte het pakje open en daar was hij dan. Gelijk naar boven en de baluitrekker "aangedaan". Wat een heerlijke ervaring. Heb er gewichtjes aangehangen en dat maakt het alleen maar lekkerder en ik raakte er vreselijk opgewonden van. Nu nog wachten om te ervaren hoe het is om hem samen met mijn partner te gebruiken. Maar voor mij is de parachute baluitrekker en grote topper.
Parachute Ballstretcher
Parachute Ballstretcher
22-07-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BANDER
24-06-2017
Voel zacht aan en de 2 verschillende maten geeft een fijne variatie in het spel.
King Cock Large Double Trouble 44,5 cm - zwart
King Cock Large Double Trouble 44,5 cm - zwart
24-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekker glijmiddel, uitstekend geschikt voor anale en vaginale seks, lekker fris en ruikt lekker.Ook prima te gebruiken bij orale seks. Goed product.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekker glijmiddel voor lange anale seks. Topproduct.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Heerlijke soepele dikke dildo, kan prima vaginaal, oraal en anaal ingebracht worden. Topper!!
Realistische Dildo Zwart - 29,5
Realistische Dildo Zwart - 29,5
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
cumboy48
16-04-2017
5startoy
Easytoys Realistische Zwarte 29,5 cm Dildo
Easytoys Realistische Zwarte 29,5 cm Dildo
16-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rozwolle
13-11-2016
Ik ben zeer tevreden over dit product en voldoet aan mijn verwachting. Door de goede beschrijving heb ik een goeie keus gemaakt. Wat ik er goed aan vind is, dat het materiaal waar het van gemaakt is voelt heel realistisch aan en het aanzien ook. De afmeting klopt ook met de beschrijving die er bij vermeld werd.
Realistixxx Dildo - Nummer 1
Realistixxx Dildo - Nummer 1
13-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
09-11-2016
het is goed aan te brengen in het mannen kutje
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
09-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
09-11-2016
jammer dat ik hem niet eerder besteld heb want het is heerlijk als hij in mij kontje zit ben er verslaafd aan
Crystal Jellies Anal Starter Dildo - Roze
Crystal Jellies Anal Starter Dildo - Roze
09-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
07-11-2016
zit heerlijk en ik heb er veel plezier mee
7 Delige string set (one size)
7 Delige string set (one size)
07-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: