Bekijk onze laatste recensies
Brossie
06-09-2017
Dit glijmiddel doet echt wat het beloofd. Het ontspant daarnaast ook je anus heel goed en zorgt ervoor dat mijn african lover makkelijk naar binnen glijdt. Daarnaast blijft het ook lang glad. Ik smeer na de dildo ook me pennis ermee in zodat die ook lekker glad aanvoelt.
Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml
Pjur Back Door Relaxing Glijmiddel - 100 ml
06-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Brossie72
01-09-2017
Ik kan de african lover echt aanraden. Voelt heerlijk natuurlijk aan, goeie ribbels en echte eikel. Hij glijdt, met glijmiddel, heel makkelijk naar binnen. Is erg stevig en heeft een goeie zuignap. Echt heerlijk om hem te gebruiken!
African Lover
African Lover
01-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ron
22-07-2017
Ik heb de parachute bal uitrekker besteld omdat ik hem gezien had op internet en het intrigeerde mij. Ik wilde ook zo'n bal uitrekker hebben en ervaren hoe het voelde om zo'n apparaat te dragen. Ik heb hem besteld en een dag later kon ik hem ophalen bij een post.nl punt. Ik maaakte het pakje open en daar was hij dan. Gelijk naar boven en de baluitrekker "aangedaan". Wat een heerlijke ervaring. Heb er gewichtjes aangehangen en dat maakt het alleen maar lekkerder en ik raakte er vreselijk opgewonden van. Nu nog wachten om te ervaren hoe het is om hem samen met mijn partner te gebruiken. Maar voor mij is de parachute baluitrekker en grote topper.
Leren parachute bal uitrekker
Leren parachute bal uitrekker
22-07-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BANDER
24-06-2017
Voel zacht aan en de 2 verschillende maten geeft een fijne variatie in het spel.
King Cock Large Double Trouble 44,5 cm - zwart
King Cock Large Double Trouble 44,5 cm - zwart
24-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekker glijmiddel, uitstekend geschikt voor anale en vaginale seks, lekker fris en ruikt lekker.Ook prima te gebruiken bij orale seks. Goed product.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekker glijmiddel voor lange anale seks. Topproduct.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Heerlijke soepele dikke dildo, kan prima vaginaal, oraal en anaal ingebracht worden. Topper!!
Realistische Dildo Zwart - 29,5
Realistische Dildo Zwart - 29,5
12-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
cumboy48
16-04-2017
5startoy
Easytoys Realistische Zwarte 29,5 cm Dildo
Easytoys Realistische Zwarte 29,5 cm Dildo
16-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rozwolle
13-11-2016
Ik ben zeer tevreden over dit product en voldoet aan mijn verwachting. Door de goede beschrijving heb ik een goeie keus gemaakt. Wat ik er goed aan vind is, dat het materiaal waar het van gemaakt is voelt heel realistisch aan en het aanzien ook. De afmeting klopt ook met de beschrijving die er bij vermeld werd.
Realistixxx Dildo - Nummer 1
Realistixxx Dildo - Nummer 1
13-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
09-11-2016
het is goed aan te brengen in het mannen kutje
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
09-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
09-11-2016
jammer dat ik hem niet eerder besteld heb want het is heerlijk als hij in mij kontje zit ben er verslaafd aan
Crystal Jellies Anal Starter Dildo - Roze
Crystal Jellies Anal Starter Dildo - Roze
09-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
07-11-2016
zit heerlijk en ik heb er veel plezier mee
7 Delige string set (one size)
7 Delige string set (one size)
07-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bemned
07-11-2016
goed en stevig
ANOS condooms 12 stuks
ANOS condooms 12 stuks
07-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Boldwin
30-10-2016
Gerenommeerd merkartikel! Feeling REAL sensitive. Heel prettig dun latex en toch sterk!
Durex Feeling Sensitive 12 stuks
Durex Feeling Sensitive 12 stuks
30-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Boldwin
30-10-2016
Prettig glijmiddel, betaalbaar! En geschikt voor condoomgebruik! Heb prettige ervaringen in combinatie met; Durex Feeling Sensitive.
EasyGlide Anaal Glijmiddel 500 ml
EasyGlide Anaal Glijmiddel 500 ml
30-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Tim
28-08-2016
Goede dildo voor mensen die niet gewend zijn aan anale penetratie door de beperkte diameter en niet al te grote eikel. Materiaal voelt lekker zacht aan.
Lazy Buttcock
Lazy Buttcock
28-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Tim
28-08-2016
Mooie tanktop, goede pasvorm. Sluit goed aan op de huid zonder strak te zitten. Valt goed onder een overhemd.
Heren Tanktop Wit - 2 Stuks
Heren Tanktop Wit - 2 Stuks
28-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
21-08-2016
Spelen met bondage is fijn, maar het moet veilig! Met deze schaar is er altijd de mogelijkheid om snel in te grijpen als er iets mis dreigt te gaan. Onmisbaar!
Bondage schaar 14 cm
Bondage schaar 14 cm
21-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
16-08-2016
Het zachtste en soepelste touw dat ik tot nu toe gevonden heb. Het werkt heel fijn en is een absolute aanrader. Als je er twee koopt, heb je de mogelijkheid om er één in stukken te knippen en paar kortere touwen naast deze lange te hebben. Dat werkt soms heel handig.
Japanese Silk Rope
Japanese Silk Rope
16-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
16-08-2016
Fijn om een set met meerdere lengtes te hebben. Het touw is heel zacht en soepel.
Bondage Touwen
Bondage Touwen
16-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
19-07-2016
Zijn een beetje lastig te gebruiken, je met het eigenlijk wel met z'n tweeën doen. Anders heb je geen hand voor het pompje, of ze glijden weg. Maar als ze zitten, zitten ze goed. Heb je gevoelige tepels, dan zijn heerlijk.
Tepelzuiger met vibratie
Tepelzuiger met vibratie
19-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
19-07-2016
Zijn echt voor polsen en enkels te gebruiken, prima verstelbaar. Passen ook best om biceps. Dus veel gebruiksmogelijkheden en je houdt er geen striemen aan over.
Universele boeien
Universele boeien
19-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Hans NB
19-07-2016
Prima stevige condooms. Kunnen tegen een 'stootje'. En toch blijft er gevoel over. Ik gebruik ze vol vertrouwen.
ANOS condooms 12 stuks
ANOS condooms 12 stuks
19-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pelagia
19-07-2016
perfecte pasvorm, fijn materiaal correcte en snelle levering.
Pride Boost Slip - Leger Groen
Pride Boost Slip - Leger Groen
19-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pelagia
19-07-2016
perfecte pasvorm, fijn materiaal correcte en snelle levering.
Pride Boost Slip - Rood
Pride Boost Slip - Rood
19-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: